Бизнес консултации

Консултиране и съдействие при започване на бизнес

Компанията ни е специализирана в предоставянето на бизнес консултации отнасящи се до инвестиционните дейности и намерения на търговски дружества и физически лица, установили или желаещи да установят своята стопанска дейност на територията на Република България. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите бизнес клиенти, като им помагаме  да сведат до минимум финансовите и правни въпроси и преодолеят  всички потенциални инвестиционни  рискове.

Чрез широкоспектърния пакет от услуги, който предоставяме и големия брой клиенти с които работим имаме възможността да разполагаме с най-точната и достоверна информация за бизнес климата, стопанската действителност и влиянието, което оказва във всеки отрасъл  и сфера на дейност.

Силно сме ангажирани да предоставяме на нашите клиенти най-добрите финансови и правни съвети, за да може тяхната дейност да се развива успешно в България.

Консултация във връзка със стартиране на бизнес и изготвяне на бизнес план е в зависимост от сферата, спецификата и обхвата на дейността, както и от правния статут на заинтересованите лица.

Бизнес консултации

Усъвършенствайте мениджърските си решения с помощта на нашите опит и познания. Можем да Ви помогнем да подобрите своите бизнес резултати, както и да се справите в моменти на трудност и несигурност.

ВЛВ – КОРЕКТ ООД предоставя цялостни решения за потребностите на малкия и среден бизнес.

Независимо от естеството на Вашия бизнес, може да се обърнете към нас за професионален съвет и съдействие. Предлагаме широк спектър от консултантски услуги, както и обучения съгласно Вашите потребности.

Ние подкрепяме клиентите си във всеки момент от тяхното бизнес развитие. Можем да станем Ваши партньори още преди да стартирате бизнеса си, като Ви помогнем при съставянето на бизнес план, изготвянето на бюджет, определянето на бизнес цели, подготовката на срещи с банки и инвеститори за осигуряване на финансиране и справянето с редица бюрократични трудности. Вече установените компании могат да се възползват от нашите експертни услуги при търсене на инвестиции, партньорство и стратегии за развитие.

ВЛВ – КОРЕКТ ООД извършва пълен набор от счетоводни услуги, включително услуги по счетоводство и персонал, външен и вътрешен одит и данъчни консултации. Освен това посредством нашата партньорка мрежа можем да Ви предложим услуги в областта на информационните технологии , като създаване и поддържане на фирмен уебсайт и интегриране на софтуерни решения за бизнеса, а също и административно-организационни услуги, като наемане на физически и виртуален офис, телефонен център за обслужване на клиенти, административен персонал и други.